De praktijk

Spreekuur & Visites

Spreekuur en visites alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de assistente. Om het spreekuur goed te plannen, kan zij vragen naar de reden van uw komst.


Telefonisch spreekuur

Tijdens het telefonisch spreekuur (tussen 11.30 en 14.00 uur) belt de arts, assistente of praktijkondersteuner u terug op het door u opgegeven telefoonnummer.

Het is ook mogelijk om via ons digitale systeem een vraag te stellen; Dit is niet bedoeld voor spoed! De huisarts zal dan binnen 2 dagen uw vraag beantwoorden.


Visites

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, samen met de huisarts, de noodzaak van een visite. De mogelijkheden voor lichamelijk onderzoek en behandeling zijn op de praktijk beter.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Meestal worden de visites tussen 11.30 uur en 14.00 uur gereden.